Se smukke efterårsfarver i hele Japan

29/10/2019 | Rejser

Jeg har nævnt det flere gange allerede, men min absolutte yndlingssæson i Japan (og generelt) er ikke foråret, men derimod efteråret. For efteråret i Japan byder på mildt vejr og utroligt smukke efterårsfarver. Det helt store spørgsmål når man står overfor en Japan-rejse i efteråret er dog hvor man kan opleve dette gudesmukke naturfænomen. Selvom Japan ikke er det største land, er klimaet meget alsidigt i nord, øst og sydvest. Da jeg var der i efteråret 2018 var klimaet som vinter i nord, efterår i øst og hed sommer i sydvest. Det i sig selv var ret fascinerende, men går du som jeg efter at se de smukke efterårsblade i Japan, kan du med fordel følge de officielle forecasts fra Japan Meteorological Corporation. Ligesom ved kirsebærtræsæsonen tilpasses denne forecast til hvert år.

Røde efterårsfarver

japan efteraar skema
Oversigt over røde efterårsfarver i Japan

Gule efterårsfarver

japan efteraar natur
Oversigt over gule efterårsfarver i Japan

Selvom disse to forecast oversigter fokuserer på henholdsvist røde og gule efterårsfarver, så kan du snildt forvente er væld af farver. Også grønne, orange, brune og mere til i alle mulige nuancer.

Jeg vil anbefale dig at gå i parker eller finde andre former for naturområder. Mange steder fejres sæsonen på forskellig vis, eksempelvis med flot belysning i aftentimerne.

Var dette indhold brugbart?

Tusind tak for din feedback!

2 Kommentarer

 1. Luna Birch Andersen

  Hvilke datoer, anbefaler du at rejse i hvis man gerne vil opleve efteråret på bedste vis i Japan

  Svar
  • simon

   Hej Luna.

   Det kommer an på hvor i landet du ønsker at rejse til. Der kan være ret stor forskel på klimaet i de forskellige områder af Japan. Hvis du gerne vil se den smukke efterårsnatur med skiftende farver vil jeg anbefale at du holder øje med den årlige prognose fra Japan Meterological Corporation som netop giver et overblik over hvornår det forventes at naturen skifter farver i de forskellige egne.

   Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simons Japan blog

Konnichiwa!

Mit navn er Simon og er din nye inspirationskilde til dit næste Japan-eventyr.

Jeg er en almindelig fyr der altid har været fascineret af Japan. På denne blog deler jeg ud af mine bedste oplevelser, rejsetips, tanker og ikke mindst hvordan man får flettet japanske oplevelser ind i sit liv her i Danmark. Følg denne blog, hvis du ligesom jeg er vild med Japan og deres kultur.