Rejser I JAPAN

Oplev Japan set gennem mine øjne. Følg med her, mens jeg udforsker Japans livlige kultur, unikke gæstfrihed, smukke byer og fantastiske landskaber. Nedenfor finder du fortællinger fra mine rejseoplevelser og får et indblik i, hvad det vil sige at rejse rundt i Japan. Hvem ved? Måske du finder noget inspiration til dit eget eventyr.

Rejsemål i Japan

Shinkansen

Japan er opdelt i regioner, præfekturer og byer. Gå på opdagelse i de forskellige områder du kan besøge og se hvad de er særligt kendt for eller hvad du ikke må misse på din rejse.

Eksempelvis:

  • Tokyo
  • Kyoto
  • Osaka
  • Kanazawa
  • Hakone

(kommer snart)

Mine rejseoplevelser

Simons Japan på Instagram

SimonsJapan.dk er både en rejseguide og en blog.

min blog og sociale medier deler jeg ud af mine egne rejseoplevelser som du også kan benytte som inspirationskilde. Du er også altid velkommen til at følge mig på Instagram og evt. stille mig spørgsmål i en kommentar til et opslag.

Planlæg din Japan-rejse

Tokyo Tower

Skal du til Japan i år eller næste år?

Så se min planlægningsguide her med praktisk information, hvordan du bærer dig ad, pakkeliste og andre ting du bør være opmærksom på.

Eksempelvis:

  • Finde de rigtige flybilletter
  • Finde og udvælge hoteller
  • Budget og valuta
  • Rejsebureau vs. at booke selv
  • eSim, simkort og mobilt WiFi

(kommer snart)

Seneste blogindlæg om mine rejseoplevelser i Japan

5 oplagte dagsture fra Tokyo

5 oplagte dagsture fra Tokyo

Tokyo er virkelig en fed by der har stort set alt at byde på. Men det er nu alligevel oplagt for mange at søge uden for denne gigantiske by og opleve noget andet - selv hvis man ikke har planlagt...

læs mere
Hachiko fylder 100 år i dag

Hachiko fylder 100 år i dag

Kender du historien om Hachiko? Hachiko var en hund i Japan der ofte omtales som verdens mest loyale hund. Han blev født den 10. november 1923 og har derfor 100 års fødselsdag i dag. Men foruden det...

læs mere

At rejse i Japan

I mine øjne er Japan det fedeste rejseland i hele verden. Jeg tror ikke du har indset det, men Japan byder vitterligt på alt du kan forestille dig. Storbyferie, naturoplevelser, unik kultur, fantastisk gastronomi, de bedste shoppingmuligheder, fænomenal transport, moderne og traditionel arkitektur, en helt særlig gæstfrihed, unikke oplevelser uanset hvor du befinder dig i landet og meget mere. Ja, selv hvis du drømmer om sol og strand kan Japan byde på det, og det samme gør sig gældende for skisport. Jeg kan personligt ikke komme i tanke om nogle rejseaktiviteter som du ikke kan opleve i Japan. Derfor bør du efter min mening opleve Japan som rejsedestination minimum én gang i dit liv. For mig selv rejser jeg dertil flere gange årligt, og på trods af det har jeg stadig uanede oplevelser til gode. Der er så meget mere jeg ønsker at gå på opdagelse i, hvilket netop er dét jeg deler på Simons Japan – både her på bloggen og på sociale medier.

En destination med noget for alle

Uanset hvilken type ferie du drømmer om er Japan et oplagt land at overveje, for der er virkelig noget for alle, uanset om det er par, familier med eller uden børn, ældre der søger det helt store livseventyr, solorejsende, virksomheder der har brug for inspiration og nye tanker, sporty typer der ønsker at være aktive osv.

Et nemt og billigt rejseland

I modsætning til hvad mange tror, er Japan ikke et svært land at rejse i. Faktisk er det ret nemt, og er kun blevet nemmere med tiden. Nu om dage foregår offentlig transport typisk både på japansk, koreansk og engelsk, og med apps som Google Maps kan du nemt navigere rundt. Det er også et billigt rejseland – faktisk meget billigere end hvad de fleste tror. Ja, det kan koste meget at rejse dertil, da flyturen er lang og priserne er derefter, men det er et yderst billigt rejseland når først du er der. Du kan eksempelvis sagtens spise aftensmad for 35 kr. (ramen med en gratis skål ris og ubegrænset vand). Naturligvis kan en rejse rundt i Japan også gøres så dyrt som man ønsker det, ligesom de fleste steder i Verden, men det er mit indtryk at de fleste bliver overraskede over hvor gode priserne i Japan reelt er. Jeg har masser af gode tips til hvordan du kan planlægge en Japan-rejse på budget.

Higashichaya i Kanazawa
Japansk gastronomi