Så blev det endelig min tur til at rejse til Japan

19/12/2018 | Rejser

Hej og velkommen til min nye blog; Simons Japan.

Jeg har været vild med Japan, japansk kultur, gastronomi, film, musik, anime og sprog siden jeg var teenager, måske allerede fra da jeg var barn. Jeg drømte derfor i mange år om at rejse til Japan, men der skulle alligevel gå mange år inden det skete. Faktisk mere end 15 år. Jeg havde i mange år udskudt det pga. høje forventninger (og dermed høje krav til rejsebudget) og i stedet sagt til mig selv gang på gang at det bare gerne skulle ske inden jeg fyldte 30. Ikke af nogen rationel eller logisk årsag, da rejser som regel ikke er begrænset af ens alder i voksenlivet, men for mig gav den deadline mening og gjorde at jeg kunne have ro i maven mens jeg udskød drømmen igen og igen. Måske gør du det samme lige nu?

Men da jeg her i 2018 var ved at fylde 30 år (d. 30. november) og endnu ikke havde nogen plan om rejsen, besluttede jeg mig for at få det til at ske alligevel. Jeg havde i ugerne forinden set mange YouTubere vlogge om deres fede og autentiske oplevelser fra Japan, og selvom jeg fandt det meget spændende at følge med i, gjorde det mig nu også mere og mere trist over at ikke selv have udsigt til at opfylde drømmen.
Efter at have haft en rigtig grå og trist dag med disse tanker, gik jeg i løsningsmode og kom i tanke om at jeg igennem en årrække har samlet points hos SAS der bl.a. kan veksles til flybilletter og at min kæreste og jeg egentligt havde sparet en del op til fremtidige rejser på vores fælles ferieopsparingskonto. Jeg tjekkede forskellige nørde-tools og fandt flybilletter til Tokyo omkring min fødselsdag der kunne betales med SAS-points. Det viste sig desuden at vi tilsammen havde samlet SAS-points nok til at kunne flyve på business class næsten gratis – så jeg gik altså fra at intet kunne lade sig gøre, til at alt kunne lade sig gøre. Er du nysgerrig på det med points og business class, så følg min blog da jeg kommer til at skrive meget mere om dette.

Flyrejser til Japan
Lækker udsigt fra flyet

Selve rejsen blev ikke den store rundrejse i flere måneder som jeg havde fantaseret om, men den blev stor og vild på mange andre måder. 8 dage fordelt i Tokyo og Hakone – ikke den længste rejse, men nok til at opleve rigtig meget (mere end man tror). Det er blandt andet disse ting jeg kommer til at blogge om her og som jeg håber du vil følge med i. Ved at gøre det får bl.a. du både mine anbefalinger til Japan-rejser, samt lærer hvordan du i fremtiden vil kunne flyve næsten gratis til Japan (eller andre steder). Jeg kommer også til at blogge om japanske oplevelser i Danmark, da vi her i landet har utroligt mange gode og autentiske oplevelser både forskellige events og ikke mindst gastronomiske. Stay tuned!

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simons Japan blog

Konnichiwa!

Mit navn er Simon og er din nye inspirationskilde til dit næste Japan-eventyr.

Jeg er en almindelig fyr der altid har været fascineret af Japan. På denne blog deler jeg ud af mine bedste oplevelser, rejsetips, tanker og ikke mindst hvordan man får flettet japanske oplevelser ind i sit liv her i Danmark. Følg denne blog, hvis du ligesom jeg er vild med Japan og deres kultur.