Officiel Nintendo-butik i Shibuya (Tokyo)

30/10/2023 | Rejser

Hvis du planlægger at rejse til Tokyo, og hvis du ligesom jeg holder af mange af de spil, karakterer og personligheder som Nintendo har skabt gennem tiden, så kan jeg på det varmeste anbefale, at du tager et smut forbi Nintendo TOKYO. Nintendo Tokyo er en officiel Nintendo-butik som er beliggende i shoppingcenteret Shibuya PARCO, ikke langt fra Shibuya station. Dette er ikke blot en tilfældig butik, men en decideret oplevelse og for hardcore Nintendo-fans nok også et ægte paradis. Alle der holder af Nintendos univers af spil og figurer tror jeg vil sætte pris på at give denne butik et besøg. Og eftersom de fleste der besøger Tokyo første gang nok tager forbi Shibuya, kan man ligeså godt stikke hovedet ind.

Shoppingcenteret Shibuya PARCO er hjemsted for et væld af butikker, hvoraf Nintendo-butikken utvivlsomt er et af højdepunkterne, særligt for gamere og samlere. Næsten som en portal til en anden verden, tager Nintendo TOKYO dig med på en lille rejse gennem et farverigt og levende univers, der fejrer alt det, Nintendo har bidraget med til spilverdenen gennem tiderne. Og hvis det i sig selv ikke er nok, finder du også et Pokémon Center lige ved siden af, sammen med adskillige andre butikker, der sælger merchandise fra populære manga- og anime-serier.

Inde i Nintendo-butikken mødes du af et spektakulært udbud af varer, der omfavner nogle af de mest elskede karakterer skabt af Nintendo. Fra de ikoniske figurer som Super Mario, Luigi, Peach og Toad, til de heroiske figurer som Link (fra Legend of Zelda), Kirby og Samus – de er alle at finde og der er god mulighed for at få en souvenir med hjem. Varerne spænder meget bredt: kærligt designede bamser, miniaturefigurer, kasketter, spil til blandt andet Nintendo Switch, emblemer, tekstiler, klistermærker, drikkedunke, nøgleringe og meget mere. Alt sammen i et kalejdoskop af farver og former, der bringer barndomsminderne frem. Jeg er simpelthen så vild med det!

Men det er ikke kun et sted for shopping. Nintendo-butikken tilbyder faktisk også et par interaktive oplevelser, hvor besøgende kan prøve nogle videospil inde i selve butikken. Jeg kan ikke lige huske hvilke spil der var tale om, men det så ud til at folk morede sig – så mon ikke det også er et hit?

Så har du en forkærlighed for Nintendo eller blot en interesse for den indflydelse, denne gaming-gigant har haft og fortsat har, er et besøg i Nintendo TOKYO et must, når du er i den japanske hovedstad. Og hvem ved, måske går du derfra med en ny yndlingsting i tasken – eller et friskt gensyn med en gammel spilfavorit.

Når du er færdig med at udforske og genbesøge alle minderne, er der både i shopping centeret og i området generelt rigtig gode muligheder for at finde mad og drikke. Både hvis du ønsker en frokost eller blot noget let.

Har du selv en favorit blandt Nintendos mange fantastiske spil eller karakterer? 😊 Skriv en kommentar under dette blogindlæg.


Her finder du Nintendo-butikken

Adresse: Japan, 〒150-0042 Tokyo, Shibuya City, Udagawacho, 15−1 渋谷PARCO 6F
Website (japansk sprog)

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simons Japan blog

Konnichiwa!

Mit navn er Simon og er din nye inspirationskilde til dit næste Japan-eventyr.

Jeg er en almindelig fyr der altid har været fascineret af Japan. På denne blog deler jeg ud af mine bedste oplevelser, rejsetips, tanker og ikke mindst hvordan man får flettet japanske oplevelser ind i sit liv her i Danmark. Følg denne blog, hvis du ligesom jeg er vild med Japan og deres kultur.