Hakone shrine og Lake Ashi

01/02/2019 | Rejser

Rejser du til Tokyo vil jeg virkelig råde dig til at overveje en eller flere dagsture ud af Tokyo. Det gjorde vi på vores første rejse og valget faldt på Hakone. Vi tog med Shinkansen 新幹線 (magnettoget) fra Tokyo til Hakone og besøgte både seværdigheder og tog på et luksuriøst ryokan 旅館.

For at komme til Hakone skal du med magnettog i ca. en halv time, så det er meget nemt at komme dertil, selv hvis man kun har en kort ferie i Japan. Det er tilladt at spise og drikke på Shinkansen-toget, så tag evt. noget med fra stationen. Da shinkansen-toget kun kører til Odawara station, skal du også videre med et lokalt tog og lokal bus, men med Google Maps og et Sucia eller Pasmo kort (den japanske udgave af rejsekort) er det super nemt. Selve billetten til shinkansen-toget skal du købe på stationen, det virker dit rejsekort ikke til.

tokyo til hakone rute

En af de helt store attraktioner i Hakone er Lake Ashi, hvor du også finder den imponerende og utroligt smukke Hakone Shrine. Det er det perfekte sted at tage billeder til dine profiler på de sociale medier, og som du nok har set er det også det primære billede her på min blog (på forsiden). Jeg fandt dette sted meget magisk og eventyrligt og jeg vil med glæde tage tilbage dertil igen.

På mit billedet ligner det, at der ikke er en sjæl i nærheden, men det passer slet ikke. Der var ret mange mennesker, men det fascinerende ved Japan er at køkulturen spiller fuldstændigt. Alle stillede sig intuitivt op i kø, ventede på at dem foran dem fik taget de billeder de ønskede og var meget tålmodige. Det var fantastisk! Der var ingen der skubbede, var uhøflige eller gik ind foran. Fordi alle fulgte reglerne var der ingen problemer og alle fik taget deres drømmebilleder. De fleste fik desuden hjælp til billederne af dem der stod bag dem i køen. Det gjorde vi også – vi fik hjælp af to unge japanske kvinder og hjalp ligeledes de to der var foran os.

Selve Hakone Shrine er en port og symbol der symboliserer fred. Den blev opsat efter anden verdenskrig. I dag er den en smuk attraktion der tiltrækker og samler mennesker fra hele verden.
Foruden selve Hakone Shrine er der en masse andet at se i området og naturen er virkelig smuk. Bliver du sulten er der desuden masser af gode spisesteder. Nedenfor ser du nogle af vores billeder fra dagen.

Var dette indhold brugbart?

Tusind tak for din feedback!

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simons Japan blog

Konnichiwa!

Mit navn er Simon og er din nye inspirationskilde til dit næste Japan-eventyr.

Jeg er en almindelig fyr der altid har været fascineret af Japan. På denne blog deler jeg ud af mine bedste oplevelser, rejsetips, tanker og ikke mindst hvordan man får flettet japanske oplevelser ind i sit liv her i Danmark. Følg denne blog, hvis du ligesom jeg er vild med Japan og deres kultur.