Candeo Hotels Roppongi

03/01/2019 | Rejser

Til forberedelserne af min drømmerejse til Japan var det vigtigt for mig at bo godt. Både når det gjaldt selve hotellet, men også området, hvor centralt det lå og de muligheder der var omkring. Som så mange andre storbyer er listen af hoteller i Tokyo nærmest uendelige og dermed ret uoverskuelige. Vi valgte dog at bo på det næsten sprit nye Candeo Hotels i Roppongi-området af Tokyo.

Roppongi, det centrale og fancy område af Tokyo

Roppongi
Roppongi

Roppongi 六本木 kan oversættes til “6 træer”. Det ligger i det centrale Tokyo og er en flot og fornemt område med mange spisesteder, et aktivt natteliv og meget mere. Området er især kendt for Roppongi hills som er en vej med mange flotte og eksklusive butikker og som omkring juletiden er fyldt med flotte lys. Det er på ingen måde det meste travle område af Tokyo, så trods det lå meget centralt var det ikke hektisk som eksempelvis Harajuku og området ved Tokyo Station. I Roppongi finder du også det ikoniske Tokyo Tower, som er muligt at komme op i.

Candeo Hotels Roppongi
Hotel-entréen. Flere billeder i bunden.

Candeo Hotels Roppongi
Til valget af hotel kiggede jeg på mange løsninger, men faldt til sidst over en YouTuber der var betalt for at promovere Candeo Hotels i Roppongi. Et helt nyt hotel (på det tidspunkt) der er bygget meget højt og som ligger perfekt i Roppongi. Jo højere man bor, jo bedre udsigt har man over meget af Tokyo, nogle af værelserne endda med udsigt til Tokyo Tower – som taget ud af et turist-postkort. Derudover er hotellet meget smukt indrettet og alting helt nyt. Det er bare en anden oplevelse end et gammelt slidt hotel med tæpper der stinker (aner ikke om det findes i Japan der jo er meget pligtopfyldende og dedikerede i alt de arbejder med). Morgenmaden var desuden eminent! Der var noget til enhver smag. Jeg elsker japansk mad, og nød virkelig meget at få miso-suppe, forskellige små varme retter og masser af grøntsager til morgenmad, selvom jeg normalt primært spiser brød. Denne morgenmad var så sund og et perfekt energiboost som optakt til hver dags mange oplevelser og indtryk. Er man ikke så meget til den slags retter som morgenmad var der også helt almindelig vestlig morgenmad, så som jeg sagde – noget for enhver smag.

Vi havde booket et Executive Queen rum. Det var væsentligt mere kompakt end som illustreret på hotellets billeder, men sådan synes jeg altid det er. Der manglede ikke noget. Selve værelset var meget flot og rent og med en fantastisk udsigt udover Tokyo. Vi var heldige at bo på 15. etage, der var den næsthøjeste og faktisk den højeste man kan bo på. Den 16. etage er nemlig dedikeret til hotellets spa-faciliteter. På hotelværelset var der bl.a. aircondition som både kunne køle og varme og derudover et badeværelse der trods den lille størrelse både indholdte et badekar inkl. bruser, håndvask og et dusch-toilet.

Spa-faciliteter på hotellet

Candeo Hotels Roppongi
Rooftop spabad på toppen af hotellet

Japan har en stor badekultur som er meget anderledes end hvad vi er vant til. Dette var også inkorporeret på dette hotel, hvilket er en luksus jeg ikke vil være foruden næste gang jeg besøger Japan. Faciliteterne var kønsopdelte og indebar ting såsom sauna, indendørs meget varm spabad/pool og en udendørs meget varm spabad/pool. Når jeg skriver pool skal det ikke forstås som at man kan svømme i den, for det kan man ikke og det må man ikke. Men meningen er, at man efter at have gjort sig helt ren i de fælles vaskefaciliteter sætter sig i spabadet og bliver opvarmet. Det er meget sundt for krop og sjæl og noget som jeg desværre tror vi har undervurderet effekten af her i Danmark. En væsentlig forskel ved denne kultur er, at badetøj er forbudt. Ja, man skal være helt nøgen. Man har mulighed for at have et lille vådt håndklæde på hovedet for at undgå overophedning, men ellers er det som gud har skabt os. Tanken om dette virkede grænseoverskridende til at starte med, men når man fornemmer at ingen tænker over det, gør man det heller ikke selv.
Selve det at have adgang til disse spafaciliteter var guld værd efter at have vandret Tokyo tyndt for at oplevelser hver dag. Vi brugte det hver eneste dag og ofte var vi helt alene deroppe. Det var fantastisk. Oh, og fik jeg sagt at spabadet havde fuld udsigt udover Tokyo? Godt nok med delvis afskærmning (nok for at skåne nabobygningerne), men stadigvæk. Det var fantastisk og jeg vil anbefale det til alle.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simons Japan blog

Konnichiwa!

Mit navn er Simon og er din nye inspirationskilde til dit næste Japan-eventyr.

Jeg er en almindelig fyr der altid har været fascineret af Japan. På denne blog deler jeg ud af mine bedste oplevelser, rejsetips, tanker og ikke mindst hvordan man får flettet japanske oplevelser ind i sit liv her i Danmark. Følg denne blog, hvis du ligesom jeg er vild med Japan og deres kultur.