Japanske retter

Gå på opdagelse i de mange japanske retter

Japan byder på en mangfoldighed af retter, der afspejler landets rige kultur og traditioner. Fra delikate sashimi-skiver til varmende skåle ramen, hver ret har sin egen unikke smag og historie. På denne side finder du en oversigt over nogle af de mest ikoniske japanske retter. Klik på de enkelte retter for at dykke dybere ned i deres oprindelse, tilberedning og kulturelle betydning.

Nigiri (sushi)

Sushi

Særlige marinerede ris, typisk toppet med fisk.

Sashimi

Sashimi

Friske skiver rå fisk og skaldyr, serveret med sojasovs og wasabi.

Ippudo ramen

Ramen

Japansk nudelsuppe med varierede bouilloner og toppings, der afspejler regionale forskelle.

Takoyaki

Takoyaki

Små, runde dejkugler fyldt med blæksprutte, toppet med takoyaki-sauce og bonito-flager. En skøn street food fra Osaka.

Japansk wagyu

Wagyu

Luksuriøst marmoriseret oksekød, kendt for sin mørhed og rige smag.

Listen med japanske retter udvides løbende 🙂

Var dette indhold brugbart?

Tusind tak for din feedback!
Sakura Mobile Travel WiFi

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simons Japan

Konnichiwa!

Mit navn er Simon og er din nye inspirationskilde til dit næste Japan-eventyr.

Jeg er en almindelig fyr der altid har været fascineret af Japan. På denne blog deler jeg ud af mine bedste oplevelser, rejsetips, tanker og ikke mindst hvordan man får flettet japanske oplevelser ind i sit liv her i Danmark. Følg denne blog, hvis du ligesom jeg er vild med Japan og deres kultur.

Sakura Mobile Travel Sim