Gå på opdagelse i de mange japanske retter
Japan byder på en mangfoldighed af retter, der afspejler landets rige kultur og traditioner. Fra delikate sashimi-skiver til varmende skåle ramen, hver ret har sin egen unikke smag og historie. På denne side finder du en oversigt over nogle af de mest ikoniske japanske retter. Klik på de enkelte retter for at dykke dybere ned i deres oprindelse, tilberedning og kulturelle betydning.

Sushi
Særlige marinerede ris, typisk toppet med fisk.

Sashimi
Friske skiver rå fisk og skaldyr, serveret med sojasovs og wasabi.

Ramen
Japansk nudelsuppe med varierede bouilloner og toppings, der afspejler regionale forskelle.

Takoyaki
Små, runde dejkugler fyldt med blæksprutte, toppet med takoyaki-sauce og bonito-flager. En skøn street food fra Osaka.

Wagyu
Luksuriøst marmoriseret oksekød, kendt for sin mørhed og rige smag.
Listen med japanske retter udvides løbende 🙂
0 kommentarer