Dramatiske cook-offs i Shokugeki no Soma

09/01/2019 | Film, tv og musik, Gastronomi

Jeg har i et tidligere indlæg skrevet om serien Shokugeki no Soma (Food Wars) der både findes som manga og anime. Kort fortalt omhandler det mad og er ligesom det meste andet anime meget dramatisk og underholdende hele vejen igennem. Det fede er at man også lærer en masse om madlavning. Både opskrifter, kemien bag og meget mere. Jeg har fundet en video på YouTube der har samlet nogle udvalgte klip derfra, så hvis du overvejer at give serien en chance, så start med denne video. Den viser bl.a. en af mine favoritretter Chaliapin Steak Donburi.

https://www.youtube.com/watch?v=aSSTSi-HJCU
Eksempler på dramatiske cook-offs og eksaminationer i Shokugeki no Soma (Food Wars)

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simons Japan blog

Konnichiwa!

Mit navn er Simon og er din nye inspirationskilde til dit næste Japan-eventyr.

Jeg er en almindelig fyr der altid har været fascineret af Japan. På denne blog deler jeg ud af mine bedste oplevelser, rejsetips, tanker og ikke mindst hvordan man får flettet japanske oplevelser ind i sit liv her i Danmark. Følg denne blog, hvis du ligesom jeg er vild med Japan og deres kultur.