Japansk efterår

Se smukke efterårsfarver i hele Japan

Jeg har nævnt det flere gange allerede, men min absolutte yndlingssæson i Japan (og generelt) er ikke foråret, men derimod efteråret. For efteråret i Japan byder på mildt vejr og utroligt smukke efterårsfarver. Det helt store spørgsmål når man står overfor en Japan-rejse i efteråret er dog hvor man kan opleve dette gudesmukke naturfænomen. Selvom Japan ikke er det største land, er klimaet meget alsidigt i nord, øst og sydvest. Da jeg var der i efteråret 2018 var klimaet som vinter i nord, efterår i øst og hed sommer i sydvest. Det i sig selv var ret fascinerende, men går du som jeg efter at se de smukke efterårsblade i Japan, kan du med fordel følge de officielle forecasts fra Japan Meteorological Corporation. Ligesom ved kirsebærtræsæsonen tilpasses denne forecast til hvert år.

Røde efterårsfarver

japan efteraar skema
Oversigt over røde efterårsfarver i Japan

Gule efterårsfarver

japan efteraar natur
Oversigt over gule efterårsfarver i Japan

Selvom disse to forecast oversigter fokuserer på henholdsvist røde og gule efterårsfarver, så kan du snildt forvente er væld af farver. Også grønne, orange, brune og mere til i alle mulige nuancer.

Jeg vil anbefale dig at gå i parker eller finde andre former for naturområder. Mange steder fejres sæsonen på forskellig vis, eksempelvis med flot belysning i aftentimerne.