Obaachan musikgruppe

Japanske bedstemødre rapper i Osaka

Okay, det er nok den mest mærkelige overskrift jeg har skrevet indtil nu. Men ikke desto mindre er den sand. I Japan findes der en musikgruppe kaldet Obaachan おばあちゃん (betyder ældre dame eller bedstemor) som i anledningen af G20-topmødet der blev afholdt i Osaka, lavede en ny sang og musikvideo for at byde både politikere og turister velkommen. Spørger du mig synes jeg de er virkelig sjove og seje. Jeg håber hvert fald at blive så cool som gammel. Iførst spraglet tøj med forskellig katteprint rapper de hovedsageligt på engelsk om Osaka, hvad byen har at byde på og ikke mindst hvorfor den er mere interessant og gæstfri end Tokyo (ifølge dem selv). Jeg synes at sangen er ret catchy og disse bedstemødre lader til at være ret sassy med hjerter af guld, så jeg vil opfordre dig til at se musikvideoen.

Fun random fact: jeg har i mange år kaldt min kat for Obaachan 🙂 (Hun er 16 år)

Share: